Omgeving

‘t Pannekoekhuis Hoenderloo ligt in midden in de natuur op de Veluwe in het oude plaggenstekerdorp Hoenderloo in de gemeente Apeldoorn. In en rond Hoenderloo (www.hoenderloo.nl) zijn tal van activiteiten te ondernemen, denkt u daarbij eens aan wandelen, fietsen, huifkartochten maken of paardrijden.

’t Pannekoekhuis is centraal gelegen temidden van campings, bungalowparken en hotels. Tevens is ’t Pannekoekhuis centraal gelegen ten opzicht van diverse dagattracties.

Park de Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum ligt op twee kilometer van ’t Pannekoekhuis Hoenderloo (www.hogeveluwe.nl).

Op 15 minuten rijden ligt Apeldoorn met bijvoorbeeld De Apenheul (www.apenheul.nl), het Kristalbad en natuurlijk Koningin Juliana Toren (www.julianatoren.nl).

In de regio Arnhem, ook ongeveer 15 minuten rijden, hebben we Burgers Dierenpark (www.burgerszoo.nl) en het Openluchtmuseum (www.openluchtmuseum.nl).

Voor als het regent en u wilt toch wat ondernemen met de kinderen, dan volgen hieronder een paar leuke tips.
Watermuseum in Arnhem 
Kidsplayground indoor Apeldoorn 
– Kaarsenmakerij ‘t Smallert 
Bakkerijmuseum Hattem

Voor verdere informatie over de hierboven vernoemde evenementen verwijzen wij u naar de site van het VVV kantoor: www.vvvapeldoorn.nl

openingstijden

Geopend op dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Afhalen kan natuurlijk ook.

055-3781205