over ’t pannekoekhuis

‘t Pannekoekhuis Hoenderloo is sinds 1989 gevestigd in voormalig pension ‘de Molenberg’. Sinds die tijd zijn wij een begrip in de wijde omgeving geworden en zelfs ver daarbuiten. Al 24 jaar mogen wij onze klanten verwelkomen in een sfeervolle zaak, die wij met succes steeds verder hebben uitgebreid en gemoderniseerd.

Zo is de gehele zaak airconditioned, bieden wij gratis Wifi en is ’t Pannekoekhuis inmiddels ook een oplaadlocatie voor uw elektrische fiets! Het restaurant is ruim opgezet en heeft 225 zitplaatsen, zodat er altijd wel een plaatsje vrij is. Tevens beschikken wij over een gezellig terras, gelegen aan de zonzijde en biedt plaats aan 75 personen. Wij hebben een zeer ruime parkeergelegenheid en ons gehele restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Voor de kinderen De (klein)kinderen kunnen zich goed ook goed vermaken in ’t Pannekoekhuis! Hiervoor hebben wij een speciaal ingerichte kinderhoek met duplo, knuffels, leesboekjes en natuurlijk leuke kleurplaten. Tevens hebben wij speciale kindermenu’s waarbij ze een leuk kadootje krijgen met een regelmatig wisselend aanbod.

Nederlands kampioen Trots willen wij u tenslotte mededelen dat wij ons Nederlands kampioen pannenkoekenbakken 2011/2012 mogen noemen. Op 1 november 2011 hebben wij de eerste prijs bemachtigd bij de nationale kampioenschappen. Het kampioenschap werd georganiseerd door Hakvoort Professional en Koopmans Professioneel in samenwerking met de VEP (Vereniging Erkende Pannenkoeken-restaurants) en Koninklijke Horeca Nederland en is gehouden tijdens de horecavakbeurs “HorecaFair 2011” te Emmeloord. Onder het toeziend oog van de jury, vele bezoekers en media aandacht zijn de deelnemers beoordeeld op kooktechniek, creativiteit, smaak en presentatie. De deskundige jury bestond naast een redacteur van het vakblad Misset Horeca, de ANWB kampioen ook uit 2 kinderen. Zij beslaan natuurlijk een grote doelgroep van de pannenkoekenrestaurants en waren daarom meer dan welkom om een mening te geven.

Menu Naast onze zeer uitgebreide pannenkoekenkaart, presenteren wij sinds enige jaren met de lunch ook een heerlijke salade of lekkere baguette. Zo is er voor ieder wat wils. Wij raden u dan ook aan om verder op deze site een kijkje te nemen in onze menukaart.

Dus kom snel een keertje langs, want wij willen u graag verwelkomen met onze geweldige keuken en vriendelijke service!

openingstijden

Geopend op dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Afhalen kan natuurlijk ook.

055-3781205